rubrik_tjanstsida.gif

Vi kan mer. Era kunder ska snabbt känna igen er som avsändare oavsett vilket media ni använder. Därför är en sammanhållen grafisk profil en viktig del i effektiv marknadsföring.


Vi kan hjälpa er med den grafiska profilen eller fräscha upp er logotyp. Vi tar fram trycksaker av olika slag, mässmaterial som t ex roll-ups, affischer och skyltställ. Vi gör multimediapresentationer, fotograferar och gör korta filmer.

Hos oss finns stor kompetens och ett stort kontaktnät. Ni får allt på ett ställe och det säkerställer att ert material får en sammanhållen grafisk profil samtidigt som det blir enkelt för er.

Klicka på tjänsterna, så berättar vi mer.

 • Logotyp och grafisk profil

  Läs mer

  Det är viktigt att ha en bra logotyp och en sammanhållen företagsprofil. Vi designar logotyper och grafiska profiler, men också visitkort och brevpapper. Vi fräschar upp er logotyp om den känns gammal  utan att tappa er grafiska profil. AAAA


 • Trycksaker

  Läs mer

  Vi producerar trycksaker av olika slag som broschyrer, reklamblad, foldrar, affischer m.m.


 • Annonser

  Läs mer

  Vi gör annonser för tryckt media och bannerannonser till webben. Vi sköter kontakten med tryckeri, tidningar och mediabyråer om ni vill.


 • Webb

  Läs mer

  Vi kan marknadsföring på webben. Vi gör flashanimeringar, rörliga bilder och bannerannonser, allt för att hjälpa er att synas på bästa sätt.


 • E-postutskick

  Läs mer

  Vi kan hjälpa er med snygga e-postutskick som följer er grafiska profil och har bra lösningar för både enstaka eller ofta återkommande utskick.


 • Foto och film

  Läs mer

  Vi fotograferar, redigerar bilder och filmar för webben. Vi har också en egen bildbank med mer än 1000 royalty-fria bilder.


 • Mässor och events

  Läs mer

  Vi gör utställningsmaterial som skyltar, roll-ups, reklamblad, bildspel och multimediapresentationer. Vi gör också kampanjsajter och inbjudningar för webben. Kort sagt det ni behöver för en lyckad mässa eller event.