rubrik_omsitepark.jpg

Sitepark producerar användarvänliga och väl designade hemsidor som kunden själv kan administrera och uppdatera. Vi erbjuder prisvärda hemsidor av hög kvalité.


Våra kunder är både små och medelstora företag, skolor och organisationer. Vi gör hemsidor där vi prioriterar design och funktion. Vi ger kunden tillgång till verktyg, så att hemsidan enkelt kan uppdateras. Sitepark producerar även trycksaker, mässmaterial, film m m.

Vi är en del av Rodeopark Communication, som i första hand producerar avancerade webblösningar för större företag och organisationer. Sitepark och Rodeopark Communication finns mitt i händelsernas centrum - i Kista Science Tower, Kista.

 • Snygg design

  Läs mer

  Design är viktig. På ett ögonblick har besökaren fått ett intryck av ert företag. Vi gör hemsidor med en unik design som passar er och som visar er bästa sida.

   
 • Användarvänlig

  Läs mer

  Vi hjälper er att skapa en logisk ordning som gör er hemsida användarvänlig. Med en enkel och tydlig navigering blir ett besök på er hemsida en positiv upplevelse.


 • Enkel uppdatering

  Läs mer

  Administrationsverktyget CMS Office ingår i våra hemsidor. Det gör att ni enkelt kan sköta uppdateringar och ändringar själva. Statistik ingår där ni kan se antalet besökare på er hemsida och var de kommer ifrån.


 • Allt på ett ställe

  Läs mer

  Vi har allt du behöver för ett samlat marknadsföringspaket. Vi erbjuder många olika tjänster som förstärker er profil.


 • Support

  Läs mer

  Hjälp och vägledning får ni hos vår support.